Recensie

Via een oproep op FB voor proefpersonen ben ik bij Yvonne – leefstijl-voedingscoach gekomen. Ik was heel benieuwd wie Yvonne was en wat me te wachten stond. Ik was te zwaar en ja daar wilde ik toch heel graag verandering in. Onze eerste afspraak was snel gemaakt en ik ontmoette een leuke, spontane vrouw , enthousiast en druk met haar studie voedingcoach. Na een leuk gesprek werd mij duidelijk wat er zoal veranderd kan/mag moest worden  in mijn leef-eetgewoontes om een omslag te maken naar gezond en verantwoord eten. Elke afspraak was ontspannen en motiverend. Yvonne legde mij steeds uit waar de knelpunten lagen en wat ik daaraan kon veranderen. Ook bewegen was een “dingetje”, ik heb een zittend beroep en beweeg niet voldoende. Gedurende het traject was ze steeds op de hoogte via een app en als ik ergens mee zat was er ruimte genoeg om samen tot een oplossing te komen. Omdat ik ook nog druk doende was met andere belangrijke zaken viel ik niet echt snel af maar door goede tekst en uitleg (en niet te vergeten begrip!) kan ik wel doorgaan met wat ik wel en beter niet kan eten en hoe te bewegen/sporten. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb.

Dank je wel Yvonne voor je geduld, tips en tops, begrip en doortastendheid!

Lieve groet,

Ria

74 antwoorden op “Recensie”

 1. Pingback: half life of ddavp
 2. Pingback: augmentin nausea
 3. Pingback: effexor reviews
 4. Pingback: diclofenac nsaid
 5. Pingback: diltiazem cost
 6. Pingback: flomax zantac
 7. Pingback: aripiprazole price
 8. Pingback: celebrex savings
 9. Pingback: anulables actos
 10. Pingback: abilify overdose
 11. Pingback: zantac vs protonix
 12. Pingback: robaxin effects
 13. Pingback: acarbose brands
 14. Pingback: love synthroid
 15. Pingback: sildenafil effects
 16. Pingback: ivermectin 3mg
 17. Pingback: ivermectin usa
 18. Pingback: ivermectin goodrx

Reacties zijn gesloten.