Visie en werkwijze

Deze tijd vraagt veel van ons lichaam en onze geest.
Ik ben ervan overtuigd dat veel van de huidige gezondheidsproblemen kunnen verminderen en soms ook voorkomen kunnen worden door een verandering van leefstijl. Het is heel belangrijk om je lichaam te voeden met goed en gezond eten, om voldoende te bewegen en te zorgen voor de broodnodige ontspanning.

De gecombineerde aanpak van de BRAVO leefstijl interventies zijn bewezen effectief. Als BRAVO-leefstijlcoach begeleid ik mannen en vrouwen die hun leefstijl willen aanpassen op het gebied van bewegen, ontspanning, verslavende middelen en gezond eten, omdat ze gezonder willen leven of tegen gezondheidsproblemen aanlopen.
Met het coachingstraject op alle BRAVO-factoren (bewegen, niet roken, weinig alcohol, voeding en ontspanning) help ik een doel te bepalen en dat ook te halen.
Alle 5 de factoren hebben namelijk met elkaar te maken.
Ik help je met kleine stappen je grote doel te behalen: verandering van leefstijl.

Als je met mij voor het eerst in gesprek gaat, is dat vrijblijvend. Ik leg je uit welke trajecten je kunt volgen, hoe ik jou begeleid, en wat de kosten zijn. Meer hierover kun je lezen bij Coaching en kosten.